Vrouwen Coaching Cirkel

"Op een dag doet het meer pijn om in de knop te blijven dan om te gaan bloeien" ~Anais Nin

Deze verdiepende cursus is voor vrouwen die zich meer willen verbinden met hun innerlijke kracht, zelf-acceptatie en liefde. Willen leren hoe je jezelf kunt helen in realtie met jezelf en je omgeving.

- De balans ontdekken in geven en leren ontvangen (van controle naar overgave)
- Zich willen ontwikkelen in het voelen en aangeven van grenzen (wat doet iets met jou?)
- Van zelf-afwijzing naar zelf-acceptatie en liefde (vanuit innerlijk kind, bedding vanuit de innerlijke moeder)
- In contact willen komen met je werkelijke behoeftes (erkennen en hoe kan ik daar vorm aan geven?)
- Expressie in movement en communicatie (ruimte innemen, speelsheid)
- Ontvangen van sister support

Gevoelens willen gevoeld, beleefd, verwerkt en geintegreerd worden. Hierin kan je zien wat de onderliggende patronen, geloofssystemen en verhalen nog opgeslagen zijn in het onderbewuste. Deze hadden we nodig als kind, maar nu kan dit behoorlijk in de weg gaan zitten. Verbinden met de wijsheid van je innerlijk kind, de bedding van de innerlijke moeder, zodat je weer thuis kan komen bij jezelf waarin je eigen wijsheid en liefde zich kan ontplooien.

Liefde is de sleutel tot je gevoelslichaam. Een geheeld gevoelslichaam is de poort naar vrouwelijke kracht, wijsheid en kwetsbaarheid. Hoe meer je je vrouwelijkheid geneest, hoe groter je vermogen wordt om liefde in je op te nemen (dit is een onvoorwaardelijke bron). 

Door weer intiem te worden met je emoties kom je in je kracht, krijg je meer zelfvertrouwen, kom je in contact met je diepste verlangens, je behoeften en je grenzen. Hierdoor voel je je meer gegrond, ervaar je meer levensenergie en vreugde.

Dit doen we door middel van meditatie (lichaamsbewustzijn, ademhaling), innerlijk kindwerk, movement, expressie, ontspanningsoefeningen, liefdevolle aanraking (ontspanning, landen in je lichaam, ontvangen), prikkelende schrijfopdrachten en delen in de vrouwencirkel

De vrouwencirkel
Bied een veilige en open ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreuge en pijn, je passie en kwetsbaarheid.

Over mij (Daisy)
Graag creeer ik een warme en veilige ruimte waarin ik vrouwen begeleid naar hun eigen unieke ervaring. Het verruimen van bewustzijn en leren te bewegen door discomfort in zelf-acceptatie, liefde en vertrouwen. Hierin  maak ik gebruik van mijn rijke levenservaring, fijngevoeligheid en intuitie. Als ik zie dat mensen zich weer kunnen verbinden met zichzelf, in bloei komen en meer leven vanuit hun hart en volmaaktheid raakt me dat diep.

Praktische informatie:
Ik werk met een kleine groep van maximaal 6 personen zodat ik de persoonlijke aandacht kan geven.

Zie Events voor de datums voor de komende cursus