Vier je vrouw-zijn

Vrouw zijn is heerlijk!!

Verlang jij ernaar om meer in contact te komen met jouw vrouwelijkheid?

Wil je volop genieten van je vrouw zijn, het contact met jezelf, je eigen lijf, je natuurlijke sensualiteit en je (seksuele) levensenergie vrij laten stromen?


In deze weekend cursus word je uitgenodigd om in een veilige en persoonlijke omgeving je te verbinden met je vrouw-zijn. Hoe je jezelf kan voeden en in liefde kan zijn met jezelf. Stralen van binnenuit!

Door middel van meditatie, verbinding baarmoeder-hart, verbinding vanuit het hart, dansen met je aardekracht, je sensualiteit, je vrouwelijk vuur en hart, tantrische/energetische oefeningen om in contact te komen met je (seksuele) levensenergie, liefdevolle aanraking en delen in vrouwencirkel.

(Seksuele) levensenergie

De kracht van een vrouw huist in haar baarmoeder. We snijden onszelf zo vaak en zo snel af van onze levenskracht, onze (seksuele) levensenergie. Door te veel in je hoofd te leven en het contact met je bekkenbodem te vergeten. Verbind je weer met die vrouwelijke oerkracht en passie en laat je levensenergie vrij stromen.

Vrouwencirkel
In de vrouwencirkel bied ik een veilige en open ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreugde en pijn, je passie en kwetsbaarheid.

Liefdevolle aanraking
Helen door liefdevolle aanraking. Elkaar ondersteunen in het zacht maken van je lichaam met liefdevolle en helende aanraking. Aanwezigheid voelen in je lichaam. Je ontwikkelt hierdoor je sensaties en zintuigen.

Volop genieten..... en natuurlijk kan Raw Chocolate pleasure hierbij niet ontbreken!!


"Wanneer je je vrouwelijkheid begint te belichamen, transformeert je hele leven. Je wordt aantrekkelijk, geaard en voelt je op een natuurlijke manier sensueel en stralend van liefde". 

'Vieren' doe je samen en ik heb mijn hart willen openstellen om dat samen met Daisy en in de vrouwencirkel te doen. Eerst verbinding met mijzelf. Vanuit totale rust en overgave. Spannend, maar door de liefdevolle benadering van Daisy, zonder oordeel, in zachtheid, is het contact, de verbinding gemaakt. Voelen, mogen ontvangen, gezien worden heeft mij geheeld. In contact met mijn innerlijk kind, de raadgever gevonden en gekoesterd in alle liefde en rust. Daisy heeft dit proces vanaf dag 1 aangewakkerd, geholpen om ook het vuur in mijzelf te doen oplaaien. Weer geaard, met beide mooie vrouwen benen op de aarde! Stevig en in balans. Daisy heeft de vrouwencirkel en al haar processen en dynamiek, op een prachtige wijze vanuit haar hart weten te ondersteunen. Zelf vanuit openheid, kwetsbaarheid en door een te zijn met de groep, zijn alle vrouwen gehoord, gezien, gevoeld en ont- vouwt. Daisy, mijn dank is groots. Namaste.

Cindy Kousbroek
 
Een prachtig weekend waarin Daisy ons de kracht en het belang van het vrouw-zijn heeft laten ervaren. Ervaren van je vrouwelijk vuur, aardekracht, sensualiteit en je hart, maar ook praktische informatie maakte het een inspirerend geheel. Daisy doet dit op een heel natuurlijke en liefdevolle manier, waarbij iedereen zich al snel op zijn gemak voelt. Een mooi programma en mooie energie! 
Een aanrader voor iedere vrouw die zich de kracht van haar vrouwelijkheid wil herinneren.

Dank je wel lieve Daisy, ik ben geïnspireerd!


Sylvia van Houten, Hart & Art