Events archief

Dinsdag 30 oktober 2018
Spoorstraat 70
00:00 uur

Vrouwen Coaching Cirkel

Vrouwen Coaching Cirkel
1) 10 bijeenkomsten op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur of
2) 4 zondagen van 9.30-17.30 uur (datums onderin de pagina)

"Op een dag doet het meer pijn om in de knop te blijven dan om te gaan bloeien" ~Anais Nin

Deze verdiepende cursus is voor vrouwen die meer willen verbinden met hun innerlijke kracht, zelf-acceptatie en liefde. Jezelf ontmoeten, zonder oordeel, gewoon zoals het is. In alle eerlijkheid zonder hoe je zou willen of hoe het zou moeten zijn. Hierin kan je thuiskomen bij jezelf.

- De balans willen ontdekken in geven en leren ontvangen (van controle naar overgave)
- Zich willen ontwikkelen in het kunnen voelen en aangeven van grenzen (wat doet iets met jou? Je innerlijke kracht aanspreken)
- Van zelf-afwijzing naar zelf-acceptatie en liefde (vanuit innerlijk kind, bedding vanuit de innerlijke moeder)
- In contact willen komen met je werkelijke behoeftes (hoe kan ik daar vorm aan geven?)
- Expressie in movement (ruimte innemen, speelsheid) en communicatie
- Ontvangen van sister support

Gevoelens willen gevoeld, beleefd, verwerkt en geintegreerd worden, zodat je kan zien wat de onderliggende patronen, geloofsystemen en verhalen nog opgeslagen in het onderbewuste. Deze hadden we nodig als kind, maar nu kan dit behoorlijk in de weg gaan zitten. Verbinden met de wijsheid van je innerlijk kind, bedding van de innerlijke moeder, zodat je weer thuis kan komen bij jezelf waarin je eigen wijsheid en liefde zich kan ontplooien. 

Liefde is de sleutel tot je gevoelslichaam. Een geheeld gevoelslichaam is de poort naar kracht, wijsheid en kwetsbaarheid. Hoe meer je je gevoelslichaam geneest, hoe groter je vermogen wordt om liefde in je op te nemen (onvoorwaardelijke bron).

Door weer intiem te worden met je emoties kom je in je kracht, krijg je meer zelfvertrouwen, kom je in contact met je diepste verlangens, je behoeften en je grenzen. Waardoor je een veilige bedding creeert in je eigen wezen. Hierdoor voel je je meer gegrond, onafhankelijker, ervaar je meer levensenergie en vreugde. 

Dit doen we door middel van meditaties (ademhaling, gronding, lichaamsbewustzijn), innerlijk kindwerk, movement, expressie, ontspanningsoefeningen, liefdevolle aanraking (ontspanning, landen in lichaam en ontvangen), schrijfopdrachten (inzicht en heling) en delen in de vrouwencirkel (authenticiteit).

De vrouwencirkel
De vrouwencirkel bied is een veilige en open ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreugde en pijn, je passie en kwetsbaarheid. 

Over mij (Daisy)

Graag creeer ik een warme en veilige ruimte waarin ik vrouwen begeleid naar hun eigen unieke ervaring. Verruimen van bewustzijn en leren te bewegen door discomfort in zelf-acceptatie, liefde en vertrouwen. Hierin maak ik gebruik van mijn rijke levenservaring, fijngevoeligheid en intuitie. Als ik zie dat mensen hun passie vinden, in bloei komen en meer leven vanuit hun hart en volmaaktheid raakt me dat diep.

Praktische informatie:
Ik werk met een kleine groep van maximaal 6 personen zodat ik persoonlijke aandacht kan geven

Vroegboekkorting tot 17 Oktober: dinsdag avonden  275 Euro en zondagen 295 Euro

Datum:
1) Dinsdag 30 Okt, 6 Nov, 13 Nov, 20 Nov, 27 Nov, 4 Dec, 11 Dec, 18 Dec, 17 Jan en 22 Jan
2) Zondag 4 Nov, 8 Dec, 12 Jan, 10 Febr
Tijd:
1) Dinsdag 19.30-22.00 uur
2) Zondag 9.30-17.30 uur
Investering: 
1) Dinsdag 300 Euro incl. thee en iets lekkers
2) Zondag 320 Euro incl. lunch
Locatie:
Spoorstraat 70, in Boxmeer

Aanmelden kan via contactformulier op de site. Geef aan of je mee wil doen op de dinsdag avond of zondag. 
Vragen zijn altijd welkom, je kan me mailen via het contactformulier of yogasukhada@gmail.com
Of bellen op het nummer 06-27093109.

Annulering is tot 1 week voor aanvang van de workshop kosteloos. Daarna wordt 50% in rekening gebracht. Bij annulering van 48 uur of korter voor aanvang van de workshop wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
 
Zondag 16 september 2018
Spoorstraat 70
10:00 uur

Huiskamer lezing over "Minimalisme"

Vrijdag 26 juni 2015
19:00 uur

Yin Yoga Bliss

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel.

De fysieke beoefening van Yin Yoga zal uiteindelijk doorwerken op mentaal gebied. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect. Je ademhaling en asana’s (yogaoefeningen) leiden je naar je bewustzijn van gedachten, gevoelens, sensaties en acceptatie. Doordat je lang in een houding blijft, word je uitgenodigd je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.

Het effect van Yin Yogahoudingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Tijd: 19:00-20:30 uur
Inverstering: € 15,-
Zondag 21 juni 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
13:00 uur

The Golden Egg workshop

The Golden Egg workshop

Van angst naar liefde in 3 simpele stappen.

Voor wie de directe route naar een leven in liefde en geluk wil bewandelen & het dagelijkse leven als kans hiertoe wil gebruiken.

Waarom
De mens heeft zich geïdentificeerd met zijn denken en daarmee beperkt. Het is ieder zo gegund om voorbij projecties en lastige situaties, te ervaren dat we vrij zijn. Niet later, maar NU. Geluk is niet nodig om uit te stellen. Het is een ervaring in dit moment. Soms lijkt het lastig om hier te komen. Terwijl alles wat je ooit wilde, precies hier aanwezig is.

Dus waarom? Je bent het waard! Gewoon omdat het jouw essentie is.

Hoe
Juist de uitdagingen in het leven zijn een kans om te ervaren dat jouw essentie liefde, vrijheid en geluk is. In deze workshop krijg je de handvaten om geluk werkelijk te integreren in jouw leven. In 3 simpele stappen buig je iedere onprettige situatie om in een diepe wijsheid, inzicht en bevrijding. Met als resultaat een vrije ademhaling en lach omdat je blij bent om te zijn wie je bent. En... Dankbaar voor jouw leven!

Details
13:00 - 17:00 uur
Investering: € 50,- (50% korting voor deelnemers lezing) Locatie: Yogastudio Daisy Janssen, Boxmeer.

Aanmeldingen via deze pagina of per e-mail bij Daisy: yogasukhada@gmail.com

Betaling vooraf aan de workshop.

Achtergrond
Judith Lamboo (1980) laat de woorden stromen in contact met haar essentie. Ze nodigt je uit om voorbij de beperkingen van de ‘mind’ de ongekende mogelijkheden van dit universum te ontdekken. In ‘Geluk in liefde’ over de kracht van een simpel en praktisch model dat direct leidt tot de verlossing van ieder probleem en
de bevrijding van wie je werkelijk ‘bent’. Eén met alles.
Moeiteloos in vorm en onbegrensd in liefde.

Voor meer informatie over Judith, het boek ‘Geluk in liefde’ of de 3 stappen naar een leven in liefde en vrijheid, zie http://www.judithlamboo.nl/
Zondag 21 juni 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
10:00 uur

Loving Kindness yoga for women

Een zachte yogales en meditatie speciaal voor vrouwen. Waarin aandacht is voor liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en de ander toe. Juist in een tijd waar veel van ons gevraagd word is het fijn om even al je verantwoordelijkheden los te laten. Jezelf weer te verbinden met je lichaam, je zachtheid, liefde in een warme en helende omgeving met andere vrouwen. Als je goed voor jezelf zorgt zie je dat weerspiegelt in alles om je heen.

De les sluiten we af met liefdevolle en ontspannen massage en partneroefeningen met kleding aan.

Rond 12.00 uur gaan we samen lunchen met 'sharing food' in de women's cirkel. 
Bij loving kindness kan raw chocolate natuurlijk niet ontbreken!!

Tijd: 10.00-13.00 uur
Kosten: € 30,-
 
Maandag 18 mei 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
20:00 uur

HEARTFOCUS

Ben jij op zoek naar een manier om je goed te voelen? Wil jij iedere kans aangrijpen om vrede te beoefenen? Dan is deze avond perfect voor jou.

HEARTFOCUS biedt je de handvaten om ieder ongenoegen te transformeren in een bron van gelukzaligheid. Voorbij de gedachten van de ‘mind’ ligt een wereld om te ontdekken.

Laat het over je heen komen, dompel je erin onder, want in 3 stappen neem jij afscheid van pijn, verdriet en stress. Het verhaal maakt niet uit. Het is nu slechts nog een kans om je te herinneren wie je werkelijk bent. Een wezen van licht, vreugde en plezier.

Heartfocus laat je ervaren hoe jij het heft in eigen hand neemt. Hoe jij kan kiezen voor geluk en dit daadwerkelijk kan toepassen. Niet alleen jouw gedachten zijn hierin de bron van gelukzaligheid. Nee, naast het transformeren van jouw denken, voegen we er een ‘spirituele’ dimensie aan toe. Tezamen zijn deze het ideale recept voor een gelukkig leven.

Praktische informatie:

Gegeven door Judith Lamboo, auteur van het boek "Geluk in liefde"

Inloop vanaf 19.45 uur, start om 20.00 uur.

Bijdrage: € 15,- per persoon

www.heartfocus.nl

Aanmelden via contactformulier


 
Zaterdag 09 mei 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
11:00 uur

Weekend "De roep van mijn baarmoeder"

“Bij vrouwen liggen veel emoties opgeslagen in de baarmoeder. Alleen als die helemaal gezuiverd is kan de liefde en levenskracht vrijuit stromen.” ~Peruquois

Als vrouw zijn we geneigd om onszelf teveel weg te geven. Dit weekend is voor vrouwen die meer uit hun leven willen halen. Zich weer willen verbinden met hun innerlijke kracht en liefde. Willen leren hoe je jezelf kunt helen in relatie met jezelf en anderen.

Gevoelens willen gevoeld, beleefd, verwerkt en geintegreerd worden, zodat de de wijsheid en liefde van het hart zich kan ontplooien. Emoties hebben een enorme levenskracht en energie in zich.

Door weer intiem te worden met onze emoties kom je in je kracht, krijg je meer zelfvertrouwen, kom je in contact met je diepste verlangens, je behoeften en je grenzen. Je opent jezelf naar meer zelfliefde, passie, blijheid en bliss!

Vrouwelijkheid vraagt van je dat je de eeuwige kringloop van emoties en afhankelijkheid doorbreekt door een onafhankelijk liefdesgevoel in jezelf te ontwikkelen, los van wat anderen doen, hoe anderen zijn en hoe ze over je denken. Je straalt vanuit je authentieke vrouw-zijn!

Dit doen we door middel van meditatie, innerlijk kindwerk, emotioneel lichaamswerk, dansen, liefdevolle aanraking, delen in vrouwencirkel en schrijfopdrachten.

Dit doen we samen in een warme bad van de vrouwencirkel
De vrouwencirkel bied is een veilige en open ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreugde en pijn, je passie en kwetsbaarheid.


Datum en tijd: 
Zaterdag 9 mei van 11.00-17.00 uur
Zondag 10 mei van 11.00-17.00 uur
Kosten: € 175,-

Voel je vrij om contact met me op te nemen, vragen zijn altijd welkom 06-2709310906

Ik kijk ernaar uit om je te ontvangen in de warme en veilige sfeer van de vrouwentempel.

♡ Daisy

 
Zondag 19 april 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
19:00 uur

Vrouwencirkel

Thema: "Liefde voor lichaam, je vrouw-zijn, je sisters en het leven"

Een vrouwencirkel is een plek voor ontmoetingen, om gehoord en gezien te worden, precies zoals je bent, zodat je niets hoeft te veranderen, te verbeteren of je in te houden.

De vrouwencirkel is een veilige, liefdevolle en inspirerende ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreugde en pijn, je passie en kwetsbaarheid.

Met mijn fijngevoeligheid en rijke ervaring stem ik af op de energie. Van hieruit doen we oefeningen samen die helemaal passen bij het moment. Oefeningen als meditatie, dans, delen en liefdevolle aanraking.

"A sister is one who reaches for your hand and touches your heart"

Geïnspireerd en met een hart vol liefde ga je stralend weer naar huis.

Ik kijk ernaar uit om je te ontvangen.

Tijd: 19.00-21.30 uur
Kosten: € 25,-
 
Vrijdag 27 februari 2015
Steenstraat 28A, Boxmeer
19:30 uur

Vier je vrouw-zijn

Vier je vrouw-zijn

Je vrouw voelen.
Je helemaal als vrouw durven laten zien!
Vrouw zijn is heerlijk


Verlang jij ernaar om meer in contact te komen met jouw vrouwelijkheid?

Wil je volop genieten van je vrouw zijn, het contact met jezelf, je eigen lijf, je emoties, je sensualiteit en je (seksuele) levensenergie?

In deze cursus word je uitgenodigd om in een veilige en persoonlijke omgeving je te verbinden met je vrouw-zijn. Hoe je jezelf kan voeden en in liefde kan zijn met jezelf. Zodat je kan stralen van binnenuit!

Door middel van meditatie, verbinding baarmoeder-hart, verbinding vanuit het hart, dansen, tantrische/energetische oefeningen om in contact te komen met je (seksuele) levensenergie, liefdevolle aanraking en delen in vrouwencirkel.

(Seksuele) levensenergie
De kracht van een vrouw huist in haar baarmoeder. We snijden onszelf zo vaak en zo snel af van onze levenskracht, onze (seksuele) levensenergie. Door te veel in je hoofd te leven en het contact met je bekkenbodem te vergeten. Verbind je weer met die vrouwelijke oerkracht en laat je levensenergie vrij stromen.

Vrouwencirkel
Creëren van een veilige en open ruimte waar je je vrij kan voelen om te delen, te luisteren, te spiegelen, te vieren en elkaar versterken. Een ruimte waar je je maskers mag afzetten en jezelf mag laten zien in al je schoonheid, vreugde en pijn, je passie en kwetsbaarheid.

Liefdevolle aanraking
Helen door liefdevolle aanraking. Elkaar ondersteunen in het zacht maken van je lichaam met liefdevolle en helende aanraking. Je aanwezigheid voelen in je lichaam. Ontwikkelen van je sensaties en zintuigen.

Wanneer je je vrouwelijkheid begint te belichamen, transformeert je hele leven. Je wordt aantrekkelijk, geaard en voelt je op een natuurlijke manier sensueel en stralend van liefde. 

Volop genieten..... en natuurlijk kan raw chocolate hierbij niet ontbreken!!

Vrijdag: 27 februari van 19.30-21.30 uur
Zaterdag: 28 februari van 11.00-17.00 uur
Zondag: 1 maart van 11.00-17.00 uur

Kosten: € 175,-