Daisy

Daisy Janssen (1981)
 
Voel me ontzettend dankbaar dat ik mijn passie leef. Mensen komen naar me toe met het verlangen naar verandering, te groeien en om te ontdekken wie ze zijn. Als ik zie dat mensen hun passie vinden, in bloei komen en meer leven vanuit hun hart en volmaaktheid raakt dat me heel diep.

Mijn persoonlijke leer ervaringen:
- Hatha yoga docenten opleiding van 3 jaar bij Osmose Den Haag
- Kinder yoga docenten opleiding van 1 jaar bij Osmose Den Haag
- Tantra yoga docenten opleiding en Ayurvedische walking massage bij Shri Kali Ashram in India (Yoga Aliance 200 uur)
- 10 daagse Boeddhisme cursus gevolgd bij Kopan Monastry in Nepal (Kathmandu)
- 10 daagse vipassana meditatie in stilte in Nepal (Dhamma Centre in Pokhara en Kirtipur)

Daarnaast heb ik verschillende workshops en trainingen gevolgd in binnen- en buitenland op het gebied van yoga, ademwerk, meditatie, tantra, lichaamswerk, reiki 1, intuïtieve ontwikkeling, emotionele heling van het innerlijk kind, dansen en voeding.

Sinds mijn 14de levensjaar tot nu toe verschillende keren in therapie (haptotherapie & Jungiaanse analytische diepte therapie) geweest om te werken aan mezelf en te helen van trauma.

Eigenaar geweest van een yogastudio in Boxmeer voor drie jaar. De yogastudio heb ik in 2015 verkocht om met mijn rugzak naar India te gaan en rond te reizen in Azie. Inmiddels werk ik aan een boek "De angst om niet goed genoeg te zijn". 

Intuïtieve coaching is ontstaan uit mijn reis van de afgelopen 10 jaar en de geschenken die ik hieruit mocht ontvangen.

Het is mijn passie om je te inspireren om je leven voluit te leven. Hierin maak ik gebruik van mijn rijke levenservaring, mijn fijngevoeligheid en intuïtieve gave.

Ik ontmoet je graag!

Namasté
Daisy

Anderen gezegd over mij:

"Elke week kijk ik naar de yogalessen uit. De sfeer is ontspannen, warm en open. Daisy ervaar ik als inspirerend. Haar houding is persoonlijk, aandachtig, natuurlijk, open, zonder oordeel, positief, behulpzaam, sereen en krachtig.

Prettig aan de lessen vind ik het bewustzijn van mijn lichaam, ademhaling en de liefde naar mezelf en anderen toe. Na de les voel ik mij ontspannen en energiek."


Anneke 

"Daisy, 
je bent een warm en liefdevol mens. Je deelt met ons de wijsheid van jouw groei en laat ons vrij in wie we zijn!"


Colette

"Daisy is een moedige vrouw die haar hart heeft gevolgd en van haar valkuil haar grootste kracht heeft weten te maken. Ik zou haar omschrijven als puur, open, wijs, kwetsbaar maar tegelijkertijd ook krachtig. Dit, samen met een vleugje humor, kenmerkt ook haar yogalessen. Tijdens de les helpt ze je, door haar ervaringen, om dichter bij jezelf te komen."

Ineke

"Al een aantal jaren ga ik met plezier naar Daisy. Yoga zou voor mij het middel zijn om de ontspanning te krijgen die ik maar zo moeilijk kon vinden, een drukke baan, een huishouden, 3 kinderen en een man die regelmatig in het buitenland zit, geen basis voor ontspanning, dacht ik!

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het daar bij Yoga helemaal niet om draait. Het draait juist om jou, om jouw ik en hoe jij omgaat met alles om je heen, de zoektocht naar ontspanning ligt in jezelf en yoga is een inzicht in jezelf zodat je de juiste energie behoudt en niet verspilt aan onnodige ballast. Ook ik ben mezelf tegen gekomen en ja ik kom mezelf nog regelmatig tegen maar ook dat is een kadootje, want zo kom ik iedere keer weer meer te weten over mezelf.

"Ik moet niet meer, ik mag, ik doe en ik wil" van wie? van mijzelf. Daar heeft Yoga voor gezorgd, "it's just a way of living", dankjewel Daisy."


Namasté नमस्ते Saskia

"Haar stem…      … stemgeluid
Haar woorden….woordkeuze
Haar handen…  …handcontact
Haar lichaamstaal…..zo flexibel
Haar ogen…..begrijpend

Yoga bij Daisy is een combinatie van zoveel moois, dat je even (anderhalf uur) in je eigen wereld bent. Los van de (hectische, veeleisende) buiten wereld. Je bent er zoals je bent, ze laat je voelen, ervaren dat dit oké is. Beetje bij beetje leer ik mezelf, mijn lichaam en geest, beter kennen. Soms is dit vreemd en ga ik een soort van wen-proces in, zelfs een beetje onwennig om te ervaren.

Ik? Ik ken mezelf toch zo goed…..dacht ik. Ik met al mijn onzekerheden, (faal) angsten en meer. Nu ik ruim een jaar, het mezelf cadeau geef, dat ik wekelijks naar Daisy ga, realiseer ik me meer en meer dat ik, door mijzelf geaccepteerde ik, al lang heb geaccepteerd. En toch, ervaar ik meer en meer, dieper en dieper wie ik zelf ben. Waardoor de scherpe uitsteeksels in mijn rugzak zacht en glad zijn geworden, ook is de rugzak vederlicht terwijl deze even vol zit met.. zoals ook jij w.s. herkend je eigen levens-dingen.

Die hectische, veeleisende buitenwereld wordt steeds mooier, ik kan er soms zelfs om lachen als ik op de fiets naar het dorp ga. Ik hoor Daisy zeggen: Je gezicht is zacht, schouders ontspannen.. Bij Daisy is er geen drempel, in geen enkele vorm.

Zelf creëerde ik die drempel te lang, ben dan ook zo blij, en een beetje trots, dat ik de mooie stap heb genomen om te zijn, in de warme, mooie omgeving waarin Daisy je laat voelen hoe mooi ook jij bent zoals je bent.

Verrassend fijn om te ontdekken en ervaring dat ik, ondanks mijn lichamelijke beperkingen, steeds verder kom, lichamelijk. Met zacht advies van Daisy (zonder dat ik in het groeps middelpunt sta!) geeft ze mij een prettige andere houding, van de week waren er meerdere houdingen die ik niet kon/durfde…en deed zelf een andere houding, dit voelde zoooo goed. Het is niet altijd met woorden uit te leggen hoeveel goeds Daisy doet, ieder mens zou het zichzelf moeten gunnen het te mogen ervaren."


Ellen

"De persoonlijke aandacht van Daisy is gemeend en verfrissend. De afwisseling tussen yoga, meditaties en kennismaking met mantra’s is super. Samen delen en leren, ook na de les. Heerlijk! Heb nu al zin in de volgende les!"

Sylvia 

"Daisy, twee jaar geleden begon je de yoga studio. Ik meldde me meteen aan. Sindsdien ben ik een ander persoon geworden. Yoga moet je niet alleen fysiek voelen maar ook in je dagelijkse leven. Dat zijn je levenslessen en ik heb nu rust in mijn geest en lijf. Namasté!"

Marian 

"Mijn eerste yoga ervaring met Daisy was buiten in het park. Hoe bijzonder! Sindsdien kijk ik elke week uit naar de yogales. Een moment voor jezelf waarin alles er mag zijn zoals het er is. 

Daisy zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. De lessen zijn afwisselend en afgestemd op de seizoenen of op de persoonlijke vragen. Hierin neemt ze haar uiteenlopende ervaringen van hatha yoga tot yin yoga in mee. Door haar prettige en vriendelijke stem word je op een fijne manier gedwongen om bij de les te blijven. Op deze manier heb ik voor mijzelf een verplicht ontspanningsmoment ingelast in het drukke bestaan van tegenwoordig."


Lianne