Yoga

Wat kan je verwachten?

In de verdiepende en toegankelijke yogalessen wordt je op een verfrissende manier uitgedaagd en gevoed met inspiratie om meer innerlijke rust te vinden, het leren luisteren naar je lichaam en intuitie, jezelf leren dragen in discomfort wat vertrouwen geeft en ruimte voor gezondere keuzes, spanning loslaten en te verbinden met je ademhaling. Dit allemaal zonder oordeel en in liefde en compassie. Zodat we het vertrouwen terug krijgen in onszelf en keuzes gaan maken die goed voor ons zijn, en ons ondersteunen in onze authenticiteit.

Yoga is meer dan het doen van een yogahouding. Ik verdiep me in, en studeer authentieke tantra (niet new age), de ware natuur van wie we werkelijk zijn en psychologie (mensheid). Vanuit deze wetenschap deel ik yoga.

De yogalessen zijn een mix van hatha yoga, slow flow, yin yoga, meditatie en ademhaling. Ik vraag in het begin van de les of er wensen zijn en volg mijn gevoel in wat er nodig is op dat moment. Mijn intentie is om een veilige en ontspannen ruimte te creëren waarin je helemaal jezelf mag zijn en gaan ontdekken en bloeien in je eigen, unieke en prachtige zijn. 

Voel je welkom!