Yoga

Persoonlijke en toegankelijke yogalessen in kleine groepen met aandacht voor iedere persoon. Voel je welkom in de warme en sfeervolle shala (Sanskriet voor "thuis" in India).

Yoga is ontdekken wat je in wezen al bent. Je ontdekt wat er al is, in plaats van dat je streeft naar het worden of veroveren van iets wat je nog niet bent of hebt.

Yoga is een manier om weer te verbinden en te landen in jezelf. Het leren luisteren naar je lichaam, je innerlijke stem, je innerlijke kracht en vanuit zachtheid en compassie naar je lichaam, gedachten en emoties kijken. Dat is de intentie die in elke les wordt meegenomen om te leven vanuit innerlijke leiderschap en liefde in je dagelijks leven, meer rust te vinden, en beter om te kunnen gaan met discomfort en daarin goed voor jezelf zorgen.

In de les wordt je op een verfrissende manier uitgedaagd en gevoed met inspiratie. In de lessen geef ik ondersteuning en ruimte voor jouw eigen ervaring. De yogalessen zijn een mix van hatha yoga, slow flow, yin yoga, meditatie en ademhaling.

“There is nothing we can teach to people, we can only help them discover it within themselves.” ~Galileo

Prive yogales is mogelijk op afspraak. De investering is 75 euro voor 1,5 uur. 

Voel je welkom!