Events

Donderdag 23 januari 2020
Spoorstaat 70, Boxmeer
20:00 uur

Herinner wie je werkelijk bent

Wat kun je verwachten?

Een ontspannen avond waarin vragen gesteld of gedeeld kan worden over iets in je leven waarvoor het tijd is om bevrijd te mogen worden.

Vaak zijn we geneigd om te handelen vanuit conditioneringen, verhalen en ideeën over onszelf (de bekende 'zou moeten' om goed genoeg te zijn) waardoor we niet meer kunnen zien we we werkelijk zijn. Dit zit verborgen onder deze laagjes waar we samen naar gaan kijken.

Hoe meer we van binnenuit gaan leven, dus weer het vertrouwen gaan krijgen in onszelf en het leven, des te meer kunnen we vanuit onze ware kracht, innerlijke leiderschap en liefde in de wereld staan.


Dit alles gebeurt in een veilige omgeving waarbij er geen oordeel is doch alleen maar respect voor elkaar. Zo wordt dit voor ons allemaal een zeer waardevolle toevoeging aan ons mooie leven.

Over Noud en Daisy:
Via voor beide verschillende wegen zijn we ons weer gaan herinneren van onze ware natuur. Aan de hand van onze ervaringen, fijngevoeligheid en handreikingen die ons geholpen hebben kijken we mee.
Meer over ons kan je lezen op de website www.noudphilips.nl en www.daisyjanssen.nl

Er staat een warme kop thee en iets lekkers voor je klaar.

Tijd: 20.00- 22.00 uur
Investering: 15 euro (graag contant en gepast)

Je bent van harte welkom en we kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten.
Wel graag even aanmelden via het contactformulier.

Vanaf 19.45 uur ben je welkom om hier te landen.

Neem dikke sokken of sloffen mee. Graag de schoenen onder in de hal uitdoen en de jas ophangen en je tas mee naar boven nemen.

 
Zondag 02 februari 2020
Spoorstaat 70, Boxmeer
10:00 uur

Sunday Bliss Yin Yoga

Yin Yoga

Nodig je graag uit voor een heerlijke yin yogales. Een moment voor jezelf om je innerlijke landschap te ontdekken. Om in een liefdevollere relatie met jezelf te zijn. Je wordt uitgenodigd om meer te verzachten, de relatie met jezelf te verdiepen door te gaan luisteren naar de wijsheid van je lichaam, mind en hart!

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Je blijft langer in de yogahouding en je hoeft er eigenlijk niets voor te doen als overgeven aan de zwaartekracht van de houding. Door de houdingen langer aan te houden heb je meer tijd om dieper te ontspannen. 

De fysieke beoefening van Yin Yoga zal uiteindelijk doorwerken op mentaal gebied. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect. Je ademhaling en asana’s (yogaoefeningen) leiden je naar je bewustzijn van gedachten, gevoelens, sensaties en acceptatie. Doordat je lang in een houding blijft, word je uitgenodigd je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.

Het effect van Yin Yogahoudingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Na de les staat er een kopje thee met iets lekkers klaar.

Tijd: 10.00- 11.30 uur
Investering: 15 euro
Events archief