Events

Zondag 05 april 2020
Spoorstraat 70, Boxmeer
10:00 uur

Yin Yoga ONLINE (elke zondag)

Nodig je graag uit voor een heerlijke yin yogales. Een moment voor jezelf om je innerlijke landschap te ontdekken. Om in een liefdevollere relatie met jezelf te zijn. Je wordt uitgenodigd om meer te verzachten, de relatie met jezelf te verdiepen door te gaan luisteren naar de wijsheid van je lichaam, mind en hart!

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Je blijft langer in de yogahouding en je hoeft er eigenlijk niets voor te doen als overgeven aan de zwaartekracht van de houding. Door de houdingen langer aan te houden heb je meer tijd om dieper te ontspannen. 

De fysieke beoefening van Yin Yoga zal uiteindelijk doorwerken op mentaal gebied. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect. Je ademhaling en asana’s (yogaoefeningen) leiden je naar je bewustzijn van gedachten, gevoelens, sensaties en acceptatie. Doordat je lang in een houding blijft, word je uitgenodigd je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.

Het effect van Yin Yogahoudingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Na de les staat er een warm kopje thee en iets lekkers voor je klaar.

Investering: 15 euro
Vrijdag 29 mei 2020
Voordijk 25, St Hubert
19:00 uur

Vrouwenweekend "Verbinden met je ware natuur"

Vrouwenweekend "Verbinden met je ware natuur"
Herinneren en verbinden met je ware natuur

Verbinden met wie we werkelijk zijn voorbij identiteit, geschiedenis, gedachten en emoties om ware kracht, liefde en innerlijke rust te vinden in onszelf en ons potentieel volledig tot bloei te laten komen.

Als we onze ware natuur herinneren is er geen oordeel, schaamte of beschuldiging en kunnen we bewegen naar vrijheid, ware kracht en onvoorwaardelijke liefde wat ons geboorterecht is.

Wat kun je verwachten?
- Reframe de verhalen die we onszelf vertellen zodat onze authenticiteit vanuit onze ware natuur kan opbloeien.
- Yoga (hatha en yin) en dans (5 ritmes) om te landen in ons lichaam en te luisteren naar onze innerlijke wijsheid en verbinden met onze levensenergie
- Meditatie, schrijfopdracht en rituelen die onze onvoorwaardelijk liefde aanspreken 
- Stilte momenten om te integreren, te wandelen en schrijven.
- Support van de community, samen vieren, spiegelen, spelen en authentiek communiceren

Kamperen of slapen in de dansstudio op een prachtige locatie met adembenemend uitzicht en samen genieten bij het kampvuur.

"Show your presence, the world needs you" ~ Zsuzsi

" You are more supported as you think, let go of how it should be and let life have you" ~ Daisy


Datum:
Vrijdag 29 mei van 19.00 uur t/m zondag 31 mei 16.00 uur (Pinksteren)
Investering:  
275 euro (vroegboekkorting 250 euro t/m 5 april)
Bedrag is inclusief eten en programma, wel je eigen slaapspullen en tent/camper/caravan meenemen
Locatie:
La Que Sabe
Voordijk 25,
5454 GB St Hubert

Als je er graag bij wil zijn ben je van harte welkom! We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten. Geef je op via het aanmeldformulier en vragen zijn ook altijd welkom!

Georganiseerd door Daisy Janssen, yogadocent, intuitieve sessies & heling www.daisyjanssen.nl en Zsuzsi Kiss, 5 ritmes dansdocent, 1:1 danssessies www.danceyourdivine.nl. Rianne Das de eigenaresse van La Que Sabe gaat ons ondersteunen met haar gastvrijheid en heerlijke maaltijden.

We zorgen samen voor een veilige en ontspannen ruimte waarin je jezelf mag zijn en gaan ontdekken vanuit respect, liefde en eenheid met de Bron.

Ervaringen:

'Vieren' doe je samen en ik heb mijn hart willen openstellen om dat samen met Daisy en in de vrouwencirkel te doen. Eerst verbinding met mijzelf. Vanuit totale rust en overgave. Spannend, maar door de liefdevolle benadering van Daisy, zonder oordeel, in zachtheid, is het contact, de verbinding gemaakt. Voelen, mogen ontvangen, gezien worden heeft mij geheeld. In contact met mijn innerlijk kind, de raadgever gevonden en gekoesterd in alle liefde en rust. Daisy heeft dit proces vanaf dag 1 aangewakkerd, geholpen om ook het vuur in mijzelf te doen oplaaien. Weer geaard, met beide mooie vrouwen benen op de aarde! Stevig en in balans. Daisy heeft de vrouwencirkel en al haar processen en dynamiek, op een prachtige wijze vanuit haar hart weten te ondersteunen. Zelf vanuit openheid, kwetsbaarheid en door een te zijn met de groep, zijn alle vrouwen gehoord, gezien, gevoeld en ont- vouwt. Daisy, mijn dank is groots. Namaste.

Cindy Kousbroek
 
Een prachtig weekend waarin Daisy ons de kracht en het belang van het vrouw-zijn heeft laten ervaren. Ervaren van je vrouwelijk vuur, aardekracht, sensualiteit en je hart, maar ook praktische informatie maakte het een inspirerend geheel. Daisy doet dit op een heel natuurlijke en liefdevolle manier, waarbij iedereen zich al snel op zijn gemak voelt. Een mooi programma en mooie energie! 
Een aanrader voor iedere vrouw die zich de kracht van haar vrouwelijkheid wil herinneren.

Dank je wel lieve Daisy, ik ben geïnspireerd!


Sylvia van Houten, Hart & Art
Events archief