Events

Zondag 08 maart 2020
Spoorstraat 70, Boxmeer
10:00 uur

Sunday Yin Yoga

Nodig je graag uit voor een heerlijke yin yogales. Een moment voor jezelf om je innerlijke landschap te ontdekken. Om in een liefdevollere relatie met jezelf te zijn. Je wordt uitgenodigd om meer te verzachten, de relatie met jezelf te verdiepen door te gaan luisteren naar de wijsheid van je lichaam, mind en hart!

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. Je blijft langer in de yogahouding en je hoeft er eigenlijk niets voor te doen als overgeven aan de zwaartekracht van de houding. Door de houdingen langer aan te houden heb je meer tijd om dieper te ontspannen. 

De fysieke beoefening van Yin Yoga zal uiteindelijk doorwerken op mentaal gebied. Yin Yoga heeft een meditatief en rustgevend effect. Je ademhaling en asana’s (yogaoefeningen) leiden je naar je bewustzijn van gedachten, gevoelens, sensaties en acceptatie. Doordat je lang in een houding blijft, word je uitgenodigd je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten.

Het effect van Yin Yogahoudingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

Na de les staat er een warm kopje thee en iets lekkers voor je klaar.

Investering: 15 euro
Vrijdag 29 mei 2020
St Hubert
19:00 uur

Vrouwenweekend Yoga, Dans & Community

Herinneren en verbinden met je ware natuur

Verbinden met wie we werkelijk zijn voorbij identiteit, geschiedenis, gedachten en emoties om ware kracht, liefde en innerlijke rust te vinden in onszelf en ons potentieel volledig tot bloei te laten komen.

Als we onze ware natuur herinneren is er geen oordeel, schaamte of beschuldiging en kunnen we bewegen naar vrijheid, ware kracht en onvoorwaardelijke liefde wat ons geboorterecht is.

Wat kun je verwachten?
- Reframe de verhalen die we onszelf vertellen zodat onze authenticiteit vanuit onze ware natuur kan opbloeien.
- Yoga (hatha en yin) en dans (5 ritmes) om te landen in ons lichaam en te luisteren naar onze innerlijke wijsheid en verbinden met onze levensenergie
- Meditatie en rituelen die onze onvoorwaardelijk liefde aanspreken 
- Stilte momenten om te integreren, te wandelen en schrijven.
- Support van de community, samen vieren, spiegelen, spelen en authentiek communiceren

Kamperen of slapen in de dansstudio op een prachtige locatie met adembenemend uitzicht en samen genieten bij het kampvuur.

"Show your presence, the world needs you" ~ Zsuzsi

" You are more supported as you think, let go of how it should be and let life have you" ~ Daisy

Meer info volgt nog!


Datum: vrijdag 29 mei van 19.00 uur t/m zondag 31 mei 16.00 uur (Pinksteren)
Investering:  
(eten is inclusief, wel je eigen slaapspullen en/of tent meenemen)
Locatie: St Hubert

Als je er graag bij wil zijn ben je van harte welkom! We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten. Geef je op via het aanmeldformulier en vragen zijn ook altijd welkom!

Georganiseerd door Daisy Janssen, yogadocent, intuitieve coaching & heling www.daisyjanssen.nl en Zsuzsi Kiss, 5 ritmes dansdocent, 1:1 danssessies www.danceyourdivine.nl

We zorgen samen voor een veilige en ontspannen ruimte waarin je jezelf mag zijn en gaan ontdekken vanuit respect, liefde en eenheid met de Bron.
Events archief