De angst om niet goed genoeg te zijn

Vanuit persoonlijke ervaring deel ik mijn verhaal over "De angst om niet goed genoeg te zijn" om meer inzicht te geven. Kwetsbaarheid geeft ruimte voor voor verbinding.

De belangrijkste thema's zijn het ervaren van in verbinding en uit verbinding zijn met jezelf. Als je in verbinding bent met jezelf heb je vertrouwen in jezelf en leef je het leven. Ondanks wat uitdagingen stroomt je leven en zit je in het algemeen lekker in je vel. Als je uit verbinding bent met jezelf ervaar je veel stress, voel je je geleefd, kun je het gevoel hebben dat je er niet mag zijn. 

In verbinding zijn is wat er gewoon is, dat is je geboorterecht. Alleen zijn we onszelf steeds meer gaan afwijzen door onszelf vanuit de buitenwereld te gaan zien in plaats van binnenuit. Daardoor raken we steeds meer uit de verbinding met onszelf en zijn we geneigd om te pleasen, perfectionisme, onder controle willen houden, worden ziek, weinig eigenwaarde en zelfliefde, afhankelijk opstellen, onveilig en eenzaam voelen of gedreven zijn naar succes (ten koste van eigen welzijn en geluk).

Elke ervaring is een uitnodiging om weer thuis te komen bij jezelf. In 2011 kreeg ik een burnout en voorstadium van baarmoederhalskanker waarin ik een lange weg ben ingeslagen door trauma's (vanuit kind) heen om weer in verbinding te zijn met mezelf. Ik kan steeds dichterbij mezelf blijven, de laaste jaren heb ik daardoor veel mooie dingen mogen meemaken als het runnen van een eigen yogastudio en drie jaar geleefd als een nomade (zonder huis en zekerheden) waarin ik veel gereisd heb. Ik leer nog elke dag en ben mijn boek aan het samenbrengen over "De angst om niet goed genoeg te zijn"

Vanuit mijn eigen doorleefde ervaring en fijngevoeligheid stem ik af wat er gehoord en gezien wil worden. Elke lezing is hierdoor uniek. Er is ruimte voor vragen en we doen een meditatie.

Tijdsduur: 1 tot 1,5 uur
Investering:

Verdiepende lezingen:
Ik geef ook intensives van meerdere lezingen om dieper op het thema "De angst om niet goed genoeg te zijn" in te gaan. Dit doe ik in een besloten groep waarin we samen de verdieping ingaan om meer inzicht te krijgen. In verbinding zijn met jezelf en samen als community zijn de sleutelwoorden. Ik deel vanuit mijn eigen ervaring, we doen oefeningen en ga in op persoonlijke vragen. Deze geef ik aan organisaties, scholen, particuliere groepen, huiskamers etc.

Neem gerust contact met me op als je interesse hebt via het contactformulier of bel naar 0627093109

Lieve groet, Daisy