Coaching & heling

Oprechte aandacht voor jou en ondersteuning om te gaan herontdekken van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, te verbinden met jou kracht, innerlijke rust en (zelf)vertrouwen. Hoe dichterbij je bij jezelf komt hoe meer je je leven gaat vormgeven vanuit authenticiteit en liefde. Daar ben je tenslotte voor hier! Ik stem me af op jou en hoor graag waar ik jou bij mag ondersteunen. De thema's waarin ik gespecialiseerd ben zijn burnout, trauma en de angst om niet goed genoeg te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is weer op een gezonde manier verbinden met jezelf. Op deze onderwerpen help ik je graag verder. Voor de een kan een eenmalige sessie inzichten geven waar je verder mee kan, andere hebben behoefte aan meer sessies.

Wat kan je verwachten van een sessie?

Een sessie ondersteunt je om inzicht en helderheid te geven in je beperkende gedachtes, gedragspatronen en emotionele blokkades en deze te doorbreken. Zodat je vanuit (zelf)vertrouwen en een sterke basis in de wereld staat en daarin beweegt vanuit innerlijke leiderschap, zelfzorg, authenticiteit, gezonde grenzen, liefde en wijsheid.

"Als we onze ware natuur herinneren is er geen oordeel, schaamte of beschuldiging en kunnen we bewegen naar vrijheid, ware kracht en onvoorwaardelijke liefde wat ons geboorterecht is"

Wat brengt een sessie jou?

* Helderheid over jezelf, familie, relaties, werk en het leven
* Helen van emotionele blokkades
* Inzicht en doorbreken van beperkende gedachten en gedragspatronen
* Nieuwe perspectieven zien waardoor je keuzes veranderen die beter bij je passen
* Leven vanuit jouw ware kracht en vertrouwen
* Herinneren wie je werkelijk bent (ipv geleefd worden door partronen, conditioneringen en verwachtingen van de buitenwereld)
* Bewegen vanuit innerlijk leiderschap in de wereld

De sessie vind plaats in een huiselijke en vertrouwelijke sfeer die welkom aanvoelt. Neem gerust contact met me op om te kijken of het klikt en ik iets voor je kan betekenen.

Sessie informatie (in persoon of online)
Losse sessie 75 euro (incl btw)  
5 sessies 300 euro

Voor het annuleren van de sessie binnen 24 uur wordt de sessie in rekening gebracht.

Een sessie kan ook plaatsvinden via Facetime, Zoom of telefonisch. (Nederlands of Engels)

Locatie
Spoorstraat 70, Boxmeer