Mijn hart brengt me naar India

Vrijdag 29 mei 2015


Mijn hart volgen….Wat heeft me dat al veel moois gebracht! Soms is er zoveel in je veranderd dat je merkt dat je dromen moet bijstellen….en dan komt verandering ook weer op je pad! 

Mijn hart brengt me naar India! Wat betekend dat ik met pijn in mijn hart de studio ga loslaten en dit het laatste seizoen is dat ik hier les geef. 

De studio staat volop in bloei, bijna alle lessen zitten helemaal vol! Met heel veel toewijding heb ik de lessen gegeven….en ergens doet het pijn in mijn hart om het los te laten. En toch is er een diep innerlijk weten dat dit nu de juiste beslissing is. 

Veel dankbaarheid gaat naaralle mensen in de studio, hun vertrouwen, hun vrolijkheid, de liefde, het delen van hun openheid en kwetsbaarheid.

Dat ik een aandeel mocht zijn in hun leven en een stukje mee mocht lopen op hun eigen unieke pad. Een ieder heb ik in mijn hart gesloten. Wat heb ik zo ontzettend veel van jullie geleerd. Mede dankzij jullie is het nog mooier geworden dan ik ooit voor ogen heb gehad

En natuurlijk overvalt een gevoel van angst me wel eens. Door diep in mijn angst te kijken vind ik elke keer weer liefde en moed…..heel veel moed! Moed om te gaan staan waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Maar ik weet nu dat dit bij verandering hoort. Elke keer weer van de angstgedachten gecreëerd in mijn hoofd weer te zakken in mijn lichaam, hart en buik.

In de zomer (juli en augustus) zal ik bij mooi weer nog lessen in de buitenlucht op locaties. Iedereen is welkom…..met of zonder ervaring! Deze staan vermeld op de website. Er is ook nog ruimte voor privéles yoga en intuïtieve coach sessies op afspraak.

Yoga is mijn leven, ik adem yoga. Het is een diepe zielemissie. Niet alleen voor mezelf, maar ook een gift die ik mag uitdragen naar de wereld. En dit zal ik blijven doen….alleen in welke vorm het zich gaat ontvouwen……laat ik open in diep vertrouwen.

Het enige wat ik nu weet is dat ik een ticket naar India heb geboekt en een Tantra Yoga Teacher Training ga doen. In vol vertrouwen dat er altijd genoeg is neem ik deze nieuwe stap. Dat het leven je altijd brengt waar je op dat moment hoort te zijn.

Ik voel diepe dankbaarheid en liefde,
Daisy